Тамақтандыру мониторингі » Страница 4 » КГУ "Общеобразовательная школа №47"Управления образования города Алматы
Алматы қаласы Білім басқармасының
"№47 жалпы білім беретін мектеп"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Директор:
+7(727) 254-88-79
Бухгалтер:
+7(727) 390-12-14
Нашар көрушілер
нұсқасы
№ 47 жалпы білім беретін мектептің асхана жұмысын тексеру  бойынша бракеражды комиссияның АКТ -сі
18
ноябрь
2022
№ 47 жалпы білім беретін мектептің асхана жұмысын тексеру бойынша
№ 47 жалпы білім беретін мектептің асхана жұмысын бойынша бракеражды комиссияның  АКТ №11    
«Өнерлі, дені сау, бәсекеге қабілетті, қажырлы қайсар, жан-жақты білімді ұрпақ қалыптастыру»  ашық  сабақтар мен сыныптан тыс іс-шаралар
14
ноябрь
2022
«Өнерлі, дені сау, бәсекеге қабілетті, қажырлы қайсар, жан-жақты
Эстетикалық пәндер ӘБ апталығының қорытындысы  «Өнерлі, дені сау, бәсекеге қабілетті, қажырлы қайсар, жан-жақты білімді ұрпақ қалыптастыру» атты тақырыбында өткізілді. Желтоқсанның 9-ші жұлдызы күні «Ұстаздан шәкірт озар» тақырыбында көрме ұйымдастырылып, апталықтың ашылу салтанаты болды. Көрмеге оқушылардың шығармашылық жұмыстары және аудандық , республикалық байқауларға қатысып, жүлделі орын алған оқушылардың қолынан шыққан өнер туындылары қойылды.      
«Дұрыс тамақтану – денсаулықты сақтаудың кепілі»
01
ноябрь
2022
«Дұрыс тамақтану – денсаулықты сақтаудың кепілі»
Дұрыс тамақтану – денсаулықты сақтаудың кепілі» Тәрбие сағатының мақсаты:          Оқушылардың жақсы денсаулығының, жан-жақты дамуының кепілдігі-тиімді және үйлесімді тамақтану болып саналатын, «Салауатты өмір салтының» анықтамасын ата-аналармен, мектеп дәргерімен, аспазшылармен бірлесе оытырп тұжырымдау; Міндеттері: Оқушылардың дұрыс тамақтануының негізгі прициптерін; -Тамақтану сауаттылығының бес негізін; -Тамақтану тәртібін, тамақтану мәдениетін; -«Салауатты өмір» салтына қатысты
Дұрыс тамақтану – денсаулықты сақтаудың кепілі»
12
октябрь
2022
Дұрыс тамақтану – денсаулықты сақтаудың кепілі»
Тәрбие сағатының мақсаты:          Оқушылардың жақсы денсаулығының, жан-жақты дамуының кепілдігі-тиімді және үйлесімді тамақтану болып саналатын, «Салауатты өмір салтының» анықтамасын ата-аналармен, мектеп дәргерімен, аспазшылармен бірлесе оытырп тұжырымдау; Міндеттері: Оқушылардың дұрыс тамақтануының негізгі прициптерін; -Тамақтану сауаттылығының бес негізін; -Тамақтану тәртібін, тамақтану мәдениетін; -«Салауатты өмір» салтына қатысты негіздеулерді тұжырымдау, ортақ ой түю. Қолданылатын
АКТ №3 проверки в школьной столовой комиссией по мониторингу за качеством питания
16
сентябрь
2022
АКТ №3 проверки в школьной столовой комиссией по мониторингу за
АКТ №3 проверки в школьной столовой комиссией по мониторингу за качеством питания